Keitä olemme?

Ensiaskeleet kotisivujen parissa otimme jo 1990-luvun loppupuolella. Siitä hetkestä tähän päivään nettisivuissa käytetyt tekniikat ovat kehittyneet nopeammin kuin kukaan olisi ikinä kuvitellut. Tämä tekniikoiden nopea kehittyminen on pitänyt sivustokehityksen niin mielekkäänä, että vuosikymmeniä sitten alkaneesta harrastuksesta on tullut intohimoinen työ.

Emme ole mainostoimisto

Normaalisti mainostoimistot tarjoavat laajasti erilaisia palveluja. Me Salskealla olemme valinneet näistä monista palveluista vain sivustojen tekniikan toteuttamisen ja teemme sen niin hyvin, kuin mahdollista. Seuraamme myös tarkasti uusien tekniikoiden kehittymistä ja otamme niitä käyttöön niin nopeasti, kuin se vain on järkevää. Tarjoamme myös rautaista teknistä osaamistamme mainostoimistoille.

Teemme yhteistyötä sekä pienten että suurten digi- ja mainostoimistojen kanssa. Alihankintana tekemässämme työssä avainasemassa ovat laatu, toimituksen nopeus sekä asiakkuuksien kunnioitus. Pyrimme aina luomaan pitkiä asiakassuhteita ja palvelemme henkilökohtaisesti koko yhteistyön ajan.

Hinnoittelumme on kilpailukykyinen ja työtahtimme rivakka. Näin takaamme, että yrityksesi säästää toteutuksissa aikaa ja rahaa.

Salskeat nuoretmiehet

Salskeat nuoret miehet

Tuomas Laine Salskea Oy

Tuomas Laine
0400 484 619
tuomas.laine@salskea.fi

WordPress sivustojen suunnittelu ja kehitys, WooCommerce verkkokaupat ja asiakkuudet

Sami Sälö Salskea Oy

Sami Sälö
040 845 6186
sami.salo@salskea.fi

Asiakkuudet, Google Workspace sähköpostit ja pilvipalvelut, verkkotunnukset ja nimipalvelimet

Joni Pääkkönen Salskea Oy

Joni Pääkkönen
040 757 2530
joni.paakkonen@salskea.fi

Hakukoneoptimointi, WordPress verkkosivujen tuotanto ja tekninen ylläpito

Kesälomalla 24.6.2024 - 21.7.2024

salskea

Jaakko Merisaari
044 737 7223
jaakko.merisaari@salskea.fi

WordPress verkkosivujen tuotanto ja tekninen ylläpito

Kesälomalla 24.6.2024 - 21.7.2024