Kotisivujen tekninen toteutus alihankintana

Alihankintapalveluihimme kuuluvat muun muassa verkkosivujen ja verkkokauppojen tekniset toteutukset tilaajan suunnitteleman ulkoasun pohjalta, hakukoneoptimointi sekä vaativampien toimintojen ja integraatioiden ohjelmointi sivustoille.

Teemme yhteistyötä sekä pienten että suurten digi- ja mainostoimistojen kanssa. Alihankintana tekemässämme työssä avainasemassa ovat laatu, toimituksen nopeus sekä asiakkuuksien kunnioitus.

WordPress sisällönhallintajärjestelmä ja verkkokauppa

Teemme uusien nettisivujen alihankintatyöt aina WordPressillä, mutta meillä on laaja kokemus myös muista sisällönhallintajärjestelmistä kuten Drupalista, MODX:stä ja Joomlasta. Verkkokaupat puolestaan rakennamme WordPressin Woocommerce lisäosan päälle.

Yhteistyö kanssamme on joustavaa

Olemme joustava kumppani ja voimme ottaa vastuullemme jonkin projektin osan tai vaihtoehtoisesti antaa vain konsultaatiota yksittäisissä asioissa. Asiakasyhteydet ja laskutus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Voimme hoitaa ne työn tilaajan kautta tai suoraan loppuasiakkaan kanssa. Tekemämme työ on aina viimeisteltyä ja projektit pystymme aloittamaan nopeallakin aikataululla.

Alihankinnan edut

  • Aikataulun pitävyys aina kuten olemme luvanneet
  • Viimeistelty ja tasalaatuinen toteutus
  • Laaja tekninen osaaminen
  • Pitkälle kehitetyt kotisivutuotteet
  • Tehokas ja nopea tuotantoprosessi

Etsitkö teknistä toteuttajaa suunnittelemallesi nettisivulle vai tarvitsetko konsultaatiota jossakin yksittäisessä asiassa? Ota yhteyttä niin aloitetaan yhteistyö.