Nettisivujen toteutukset WordPressillä

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä, ja se on kyllä suosionsa ansainnut. Nettisivujen toteuttaminen wordpressillä on nopeaa ja valtava määrä lisäosia takaavat, että sivustoista saadaan tehtyä juuri toiveiden mukaisia.

Salskea on erikoistunut räätälöityjen WordPress -kotisivujen toteutukseen. Uusi sivusto rakennetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti – näyttävästä ulkoasusta varmaan toimivuuteen ja helppoon päivitettävyyteen. Palveluihimme kuuluvat myös nettisivujen ylläpito sekä hakukoneoptimointi.

Useat digi- ja mainostoimistot luottavat asiakkailleen suunnittelemien WordPress-sivustojen teknisen toteutuksen osaaviin käsiimme. Lue lisää tarjoamastamme alihankintapalvelusta.

WordPress sivustojen kulmakivet

Avoin lähdekoodi

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, jonka käytöstä ei koidu yrityksellesi ylimääräistä rahanmenoa esimerkiksi lisenssimaksuina.

Helppokäyttöisyys

Koska WordPress on suunniteltu alun perin bloggaajille, on sen käyttäminen erittäin helppoa. Sinun ei tarvitse olla Einstein osataksesi muokata sivustoasi.

Monipuolisuus

WordPress -järjestelmään rakentavat lisäosia tuhannet koodaajat ympäri maailman. Näin voit olla varma, että kaikki villeimmätkin suunnitelmasi pystytään toteuttamaan helposti.

Nettisivujen löydettävyys

Verkkosivuston hakukoneoptimointi sujuu WordPressin ominaisuuksien ansiosta näppärästi. Optimoinnissa pitää panostaa sekä tekniikkaan että sisältöön.