Hakukoneoptimointi analyysista toteutukseen

Asiakkaat etsivät tuotteita ja palveluita ensisijaisesti hakukoneiden avulla. Salskean hakukoneoptimoinnilla parannat yrityksesi näkyvyyttä Googlessa ja saat uusia asiakkaita vierailemaan sivuillasi.

Hakukoneoptimointi koostuu useasta eri osa-alueesta. Teemme hakukoneoptimointia sekä sivujen tekniikan että niiden tekstisisältöjen osalta. Palvelumme perustuu vankkaan kokemukseen ja näkemykseen siitä, miten yritys saa tuotteensa parhaiten hakutulosten kärkeen. Asiakkaamme ovat tälläkin hetkellä erittäin näkyvillä paikoilla Googlen palveluissa.

Parhaat tulokset hakukoneoptimoinnilla saavutetaan työskentelemällä määrätietoisesti pitkän tähtäimen suunnitelmalla. Yhdessä yössä ei nousta Googlen ensimmäiselle sivulle, mutta näkyviä tuloksia voidaan oikeilla toimenpiteillä saavuttaa nopeastikin.

SEO-analyysi

Salskean tekemä SEO-analyysi (Search Engine Optimization) sisältää sivustosi lähdekoodin ja sen tekstisisällön huolellisen läpikäynnin ja raportoinnin. Yrityksesi saa konkreettiset ohjeet siitä, mitä sivustolla tulisi tehdä löydettävyyden parantamiseksi.

Jatkuva optimointi

Analysoimme säännöllisesti sivustosi tekniikan sekä tekstisisällön, ja toteutamme löydettävyyttä lisäävät toimenpiteet puolestasi. Saat säännöllisen raportin tekemästämme työstä ja sen vaikutuksesta yrityksesi verkkonäkyvyyteen.